Your browser does not support JavaScript!
生長或防衛?光與茉莉酸訊息傳遞的交互作用調控阿拉伯芥幼苗的生長 (Growth or defense ? Integration of light and jasmonate signaling regulates Arabidopsis seedling development)
演講者 : 謝旭亮 博士 (台灣大學植物科學研究所)
講題 : 生長或防衛?光與茉莉酸訊息傳遞的交互作用調控阿拉伯芥幼苗的生長 (Growth or defense ? Integration of light and jasmonate signaling regulates Arabidopsis seedling development)
演講日期 : 107年11月29日(四)
時間 : 下午2:10 生科館會議室(理BI 2002)
瀏覽數  
將此文章推薦給親友
請輸入此驗證碼
Voice Play
更換驗證碼